10 Şubat 2020 Pazartesi

Erken Boşalma Neden Olur


Erken Boşalma Neden Olur


Erken boşalma hem bayanlar açısından hem de erkekler açısından cinsel hazzı düşüren bir problemdir. Peniste sertleşme problemi yaşayan, vajinada kasılma yaşayan, stresli bir bayan süren, bir takım kimyasalların alımını yapan, düzensiz bir cinsel ilişki yaşayan ve iyi performans gösteremeyeceğinden korkan çiftlerin her birinde erken boşalma görülebilir.

Erken boşalma psikolojik, fiziki ve anatomik etkenlere bağlı olabilir. Nu problemin tedavi edilebilmesi için öncelikle sorunun ana kaynağı bulunmalıdır. Sonrasında bir takım ilaçlar kullanarak ya da vajina veya peniste bir sıkıntı varsa cerrahi operasyon ile erken boşalma problemi ortadan kaldırılabilir. Kadın erkek fark etmeden her partnerin erken boşalma problemini tedavi edebilmesi için mutlaka bir uzman jinekolog tarafından muayene edilmesi gerekir. Tek çözüm tıbbi yöntemlerdir.

Erken Boşalma Tedavisi Fiyatları


Erken boşalma tedavisi kişiden kişiye farklı olarak ilaç tedavisi ile ya da cerrahi operasyon ile gerçekleşebilmektedir. Kesin bir fiyat bilgisi alabilmek için öncelikle uzman bir hekime muayene olmak gerekir ve sonrasında tedavi için hazırlık başlatılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder