21 Şubat 2020 Cuma

Penis Büyütme Yolları


Penis Büyütme Yolları


Pek çok erkek penisi küçük olduğu için yakınmaktadır. Penis küçüklüğü olduğu zaman erkekler cinsel ilişkiden yeteri kadar zevk alamamaktadır. Bu durumda penis büyütme yollarına başvuru yapılmaktadır. Bazı erkekler işin kolayına kaçmak için çeşitli kremler, ilaçlar ve bitkisel yöntemler kullanmaktadır fakat bu yöntemlerin hiçbiri penis büyütme için etkili değildir. Bunlar yalnızca göz boyamadır.
Penis büyütme yolları arasında en etkili olanı cerrahi operasyonlardır. Yapılan cerrahi operasyon işlemlerinde penis içerisinde bulunan bağlar açılarak daha uzun olması sağlanır. Bu oldukça basit bir operasyondur ve yaklaşık bir saat sürmektedir. Estetik açıdan peniste hiçbir kötü etkiye yol açmamaktadır. Bu operasyon gerçekleştiği gün kişi hastaneden taburcu olabilir.

Penis Büyütme Operasyonundan Sonra Dikkat Edilmesi Gerekenler


Penis büyütme operasyonu sonrası dikkat edilmesi gereken tek konu hijyendir. Ameliyatlı bölgeye kozmetik ürünlerinin uzun süre sürülmemesi gerekir. Bununla birlikte ilk birkaç gün cinsel temas kurulmaması gerekir. Operasyon günü duş almak bölgeye zarar vereceğinden önerilmemektedir. Uzman hekim hastaya gereken tüm bilgiyi vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder